KARAMELLGUTTA

Når man står bak et merke som bæres av alt fra Suri Cruise til Harper Beckham, ja da er man helt klart blant dem som er med på å definere barneklærne akkurat nå. Også til gutt!! Jeg må i hvert fall titte både en og fem ganger på Caramel Baby & Childs sommerkolleksjon.

Kjenner at jeg har veldig lyst til å bare plukke fritt fra detaljene hos det britiske luksusmerket og la meg inspirere. Oi, hva en bitteliten sak kan gjøre for helheten. Her  er stjerneeksempelet på at også gutter kan pynte seg, uten at det blir jålete. Jeg skal jommen hente frem bildene fra dette innlegget om og om igjen fremover. 1. Fargestatement: Så fint det blir med en rød tskjorte under genseren. Striper har vi en total hang up akkurat nå, men det skal jo godt gjøres å toppe denne her som er klippet ut av 70-tallet i snitt. Likevel finnes det absolutt noen å oppdrive der ute, for eksempel på Zara her eller hos H&M her. Svenske Mini Rodini har lyse chinos til gutt på salg her.2. Cardigan! Jeg har vel mer enn et godt stykke igjen før jeg trer skinny bukser på gutten, men cardigans.. det har vi brukt året rundt, nesten hver dag, fra han var liten. Denne fra C & C er bare helt nydelig, men søren om jeg har 900 kroner til en. Gutten her hjemme er i ferd med å vokse ut av de vi har i bomull (mange av dem fra Rose Lille, kjøpt på salg for over to år siden. De har vart og vart), men denne sommeren må det bli et par nye. Vi kjøper dem i 110, bretter på armene, og satser på å bruke hver eneste lenge. Måtte jeg finne en slik i marine toner eller brunt som dem over.3. Kortbukser: I vevde stoffer kan de brukes hele året med strømpebukser under eller knestrømper til. I hvert fall til de minste guttene. Og jeg liker så godt at genseren og shortsen her utgjør en drakt. Man kan sakpe litt av det samme uttrykket ved å velge samme farge på topp og underdel, selv om de ikke er identiske som her. Her hjemme kommer blant annet FUB med stikkede kortbukser i bomull til babygutt (eller jente) denne sommeren. Du finner den blant annet hos Nord-Design her.4. Skjerf! Vi vil ha flere skjerf.. Og et oransje MÅ jo bare være å oppdrive snart, hmmm..

Og har du jente kan du sjekke ut jentekolleksjonen deres her for samme inspirasjon.  Bare se på den til baby fra bildet under. Lyseblå, og søt som sukker likevel. (Finnes forresten en i denim med bleietruser til hos Zara nå, til 179 kroner her)
 

 // caramel baby & child.

6 kommentarer

malin

20.02.2013 kl.23:14

Såååå glad for at jeg oppdaget bloggen din. Jeg som trodde jeg var dømt til årevis med spidermanklær...

Camilla, mammaen til LH :)

21.02.2013 kl.04:08

Åh, om det kommer tilsalgs noe Herman har vokst ut av, let me know :))

Charlott L. Pettersen

21.02.2013 kl.10:07

malin: :)

Charlott L. Pettersen

21.02.2013 kl.10:08

Camilla, mammaen til LH: I will! har et par av dem fra Rose Lille, tror jeg!

C. G.

21.02.2013 kl.14:51

Åh, si fra til meg og!

Og den cardiganen der, den brune med det blå på! <3 Men 900 er litt stivt ja.

Camilla, mammaen til LH

22.02.2013 kl.23:00

Du vet, vi kjøper gjerne :))

Skriv en ny kommentar

Blogglisten
hits