TOPPEN AV SKJØNNHET

Gudbedre, der kom det bildet. Jeg har postet behind scenes-varianten av det før, men nå er den første vesle sneakpeaken på sommeren fra merket Misha & Puff her og jeg kan ikke gjøre annet enn å dele på nytt. Vet bare en ting..., og det er at her i huset kan vi gå i strikkeklær hele året og sjeldent har vel et bilde og et antrekk i seg selv gitt mer lyst på en liten baby. Haha. Det er perfekt. Både til gutt og jente. Måtte vi en dag ha et helt skap fylt med slike nostalgiske rumpere (bare synd de vokser fra dem på 1-2-3).


RAGGSTRIKK: Slike mikstråder fra da vi var små, they're back og de ser bedre ut enn noen gang. Jeg kjenner at jeg har en skikkelig ting for dem akkurat nå. Merket Misha & Puff befinner seg primært i USA og til omlag 600 kroner plagget, sier det seg selv at det koster skjorta å bestille derfra. Men inspirasjon kan man hente. Jeg har alt bestilt et par av de spraglete, håndheklede leggvarmerene fra den britiske mammaen bak bloggen Au Coeur d'Artycho som jeg skrev om for litt siden. Gleder meg.

// Misha & Puff SS 2013. We love.

5 kommentarer

by Myrvang

01.02.2013 kl.10:51

Så nydelig :) Ha en flott dag ! :)

Camilla, mammaen til LH

01.02.2013 kl.10:51

Jeg ble så inspirert av bloggen hennes. Fant mye inspirasjon. Ble så glad da det var klær som er heklet, da jeg elsker å hekle. Leggisene er faktisk en av tingene jeg skal starte på, må bare bli ferdig med jakken først. Så skal jeg prøve meg på luen, til jente :-) Ha en fin dag!

Charlott L. Pettersen

01.02.2013 kl.11:11

Camilla, mammaen til LH: Åå, så gøy da!! Det hadde hun sikkert blitt superglad for å høre- Det er en fantastisk blogg, snart må jeg jommen ta opp de heklekrokene, eller et par pinner, jeg også :) :)

Malin

01.02.2013 kl.12:42

Åh! Den øverste var NYDELIG!

LINDA JOHNSEN

01.02.2013 kl.17:35

fien bilder

Skriv en ny kommentar

Blogglisten
hits