HJEMMEHEKLET

Oioioi dere, se på dette. På en eller annen tilfleidg måte kom jeg over bloggen til Raphaëlle og ble helt solgt. Det ene bildet etter det andre med nydelige, heklede og håndsydde plagg i PERFEKTE fargekombinasjoner. FRANSK NOSTALGI: Så gikk det opp for meg at hun faktisk deler en rekke av mønstrene på siden sin, helt gratis! Så utrolig kult at folk fortsatt gjør slik. Raphaelle er en fransk tobarnsmamma som har giftet seg med en brite og bosatt seg på landet i England. De har datteren Cerys på 10 år (en skikkelig guttejente, ifølge mammaen) og Betty på 18 måneder (bildet over). Mammaen er utdannet innen kunst i Frankrike, men planlegger å være hjemmeværende med minstejenta frem til hun er seks år, akkurat slik hun var med storesøsteren.

- Min svigermor ga meg min første, arvede symaskin for omlag fem år siden. Det var også da jeg startet bloggen. Jeg lærte meg å sy etter en bok med vintage barneklær og ble raskt lei av å følge mønstre, forteller Raphaelle.

Hun pleide å strikke litt, men har nå blitt "helt hekta" på hekling, som hun sier. En gang hadde hun en Etsy-butikk, men har droppet den siden hun synes det er vanskelig å finne tid. De fantastiske kysene over er en av flere ting tobarnsmammaen deler på bloggen sin.

Her finnes mønster på luene. (Hun tar også bestillinger på en og annen sak, jeg lengter SÅ etter de heklede leggvarmerne som man ser til venstre på siden hennes).

Leggvarmere, verdens nydeligste, heklede ullbukser, kortbukser, halser og matchende dukkeklær er bare noe av det som dukker opp om man blar seg bakover i arkivet. De ulike mønstrene finner du via tags'ene helt nederst på forsiden av bloggen hennes, her ligger for eksempel alt det som er heklet.

Jeg vet ikke med dere, men jeg ble i hvert fall helt vill da jeg så dette. Skal jeg ikke finne fram heklekroken igjen og gjøre alvor av å få laget noe selv??! (Jeg har faktisk heklet en hel lue en gang i mitt liv, tenk det!)

Men på den andre siden: Raphaelle tar som sagt også et og annet oppdrag, sier hun. Jeg vet at jeg aldri kommer i nærheten av produksjonen her. Kanskje best å la folk med de skills'ene ta seg av det? :) Om man vil kan man høre med henne om bestillinger på mail: aucoeurdartycho@gmail.com.


//I've fallen in love with this blog: Au coeur d'artycho. All things there handmade by mom of two: Raphaëlle.

5 kommentarer

Bb

13.01.2013 kl.12:33

Olala!! Wow, det der var helt fantasisk

artycho

13.01.2013 kl.19:08

Thank you ever so much dear Charlott for your enthusiasm and such sweet article about my little blog!

C.

13.01.2013 kl.19:52

Åh guri! <3 <3

Bb

13.01.2013 kl.21:46

Ååååå!

Charlott L. Pettersen

13.01.2013 kl.22:34

artycho: Thank you, Raphaelle!!

Skriv en ny kommentar

Blogglisten
hits