MINE JOBBANTREKK

I forbindelse med "Klær til jobben"-innlegget og stylingen av finfine Solveig, lovet jeg å poste mine egne jobbantrekk på Instagram en hel uke. Her er de, fra den som gikk:

1. På mandager har jeg Skype-møter med EasyTran-kollega Linda. Da sitter vi om så i pysjen (mens hun gynger på baby Petra i bakgrunnen, alltid like sjarmerende:) Men akkurat denne dagen skulle jeg videre på lunsj med en venn, så da var det ok å putte sløyfe i halsen, om ikke annet. Denimskjorte: second hand, sorte jeans; Bik Bok, veske; Gina Tricot og sløyfa er bare et sort knytebelte e.l som jeg har hatt liggende. 2. Uken gikk jo som kjent med til å finne klær til God Morgen Norge-sendingen. Det betyr besøk på diverse showrooms og her tester jeg rocka paljett-jakke hos H&M. Kommer i butikk snart. Vanvittig kul! Vurderte et øyeblikk å låne den til sending, men hallo, kunne jo ikke sitte i partyjakka med 6-åringer klokka 08.00 på en mandag. De brune buksene ble kjøpt på salg til en 50 (!)-lapp på Cubus. Elsker fargen og lengden på dem. 3. Syk gutt, hjemme fra barnehagen, og dermed halv arbeidsdag denne dagen. Genser med fargede, butte nagler og vinrøde jeans fra Zara. 4. Rolig fredagsjobb og kaffe med Malin. De militærgrønne shortsene (second hand) har blitt min store favoritt. Hvit strikkegenser fra Zara, jakke fra Whyred og boots fra H&M. 5. Ikke jobb, egentlig, bare pleasure. På vei ut på middag med jentene fra nord på fredagen. Samme vinrøde jeans som på jobben, og sennepsgul topp fra H&M. Pumps fra Jimmy Choo. 6 og 7. Sort og hvitt går som oftest lett sammen når man har det travelt. Kåpe fra Zara, tights fra H&M, pumps fra Bianco. 8. Min favoritt. Loose fit jeans, finnes ikke noe mer behagelig. Burde hatt mange flere av dem. Med høye hæler (kilehæl som jo faktisk går an å gå i!) blir de også litt mer formelle. Fra H&M. Sandaler fra Zara. 9. Blåskjorter er ikke bare for finansakrobater og finansfolk. Det er noe av det mest anvendelige jeg vet om. Denne er fra Lindex (men jeg pleier og stjele Lars sine som er litt mer oversized). Hvite, vide bukser fra Mango. Belte etter farmor
Du finner meg på Instagram under Charlott Pettersen (mamaministyleposts)

 

Les også:

Mamma i hæler: Fin på jobben

 


3 kommentarer

13.08.2012 kl.19:50

Niice!

Malin

15.08.2012 kl.18:37

Fy fela Charlott! Du er fin!

Du mååå ha håret løst oftere!! For min skyld?!

Du så råbra ut på TV!

Charlott L. Pettersen

16.08.2012 kl.13:37

Malin: Hehhe, løst ja.. det begynner ofte slik, og så ender det opp før jeg er ute av døra :) Tusen takk for fine ord! Tv var skuuummelt. Men gøy også :)

Skriv en ny kommentar

Blogglisten
hits